Täällä taas...

Olen vuosia harmitellut, kun suljin tämän blogin. Ja miettinyt pitkään aloittasko uudestaan. Ja kuin sattumaa, niin löysin tämän vanhan blogin, ja olen pohtinut julkaisenko vaiko enkö? Paljon on mietittävää ja pohdittavaa :D
Kai sitä vois katsoa tuleeko tästä mitään vai ei, mut eipä tarvii sen jälkeen pohtia.

Paljon on tapahtunut näiden vuosien aikaan. Ja kirjoittelen niistä pikku hiljaa tänne juttuja. Ja saa myös kommentteihin laitella ideoita, mistä haluatte että kirjoittelisin.

Minulle on diagnosoitu tässä välissä 2.tyypin diabetes, kilpparin vajaatoiminta ja ADHD.
Ja alkujaan kun aloin kirjoittaa elämäntapa rempasta, niin enhän siinä juurikaan onnistunut. Mutta nyt kun en ole yrittänyt enää mitään, vaan lenkkeilytän 3 koiraani ja syön säännöllisesti, sen kummempaa stressaamatta ja herkuttelen myös ;) niin tämän vuoden aikana paino on pudonnut 19 kiloa.
Myös käsiäni on operoitu viime kirjoittelujeni jälkeen ja tämän kirjoittaminen on hankalaa, ja otan tän blogin kirjoittamisen vähän nk. kuntoutuksena, jotta saisin sormeni toimimaan vielä ees jotenkin..

Olisko ideoita tälle blogille uuteen nimeen?

Kerron myös koirista Minnistä, Pylliksestä, Hilkasta ja meidän linnusta Tapio-Sirpasta myöhemmin enemmän.. hauskoja tapauksia kaikki.

Illalla kun tätä tekstiä kirjoitin, niin aamu ollut vähemmän mukava. Kauhee hartiajumi, sattuu sisäänhengittäessäkin. Josko helpottas pian, kun on tonttuilupäivä tänään tiedossa.




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jaahas...nyt loppu pelleily ja alkoi terveellisempi elämä

Uusi viikko, uudet kujeet :)

Flunssa jatkuu..