Sateen ropinaa

Rauhoittavaa maata sängyssä ja kuunnella sateen ääniä. Sulaa lumet nopeasti ja tulee kesä. Huomenna olis Reumalääkärille aika, taas jännittää mennä sinne. Ei sitä vaan totu koskaan siihen. Tänään taas ollut lämpöä, onko yllätys.. no ei :) saa nähdä tuleeko flunssana vai johtuuko tulehtuneesta selästä.

Miehellä oli jäänyt tänään töissä jonkin rauta juttujen väliin pikkusormi ja on turvonnut hienoksi palloksi ja mennyt mustaksi. Kipu on kuulema kova. Epäilen että olisi pientä murtumaa sormen päässä.

Mitähän muuta tässä on tapahtunut, tai siis on vaikka ja mitä, mutta en kaikkea voi kirjoittaa, kun ei liity minuun suoranaisesti. Pitäisi siskojen kanssa miettiä lahjaa äidille, kun synttärit olis 27pvä. Yhden kerran elämäni aikana sen unohdin ja siitä saan kuulla vieläkin hahhah enää en unohda ikinä! Että Mammalle vaan terveisiä taas :)
Viime kirjoituksen jälkeen äiti soitti heti ja huomautti, että olin laittanut pilkun väärään kohtaan. Ja mää niin yritin lukea tekstin monta kertaa, että kaikki olisi oikein mut eipä sit ollut :D

Mut joo, eiköhän siinä nyt jotain höpötystä ollut taas. Huomenna äiti ja Eeva vie mut lääkäriin, (tuleeko tähän pilkku?) ja päästään Eevan kanssa etsimään sairaalasta tärkeitä mainoslappuja toisillemme :D saa taas nauraa.

Lauantaina tuli muuten naurettua ja kunnolla kun käytiin tanyan ja Tonin luona. Oltiin kyllä kaikki väsyjä tai sit meillä vaan oli tosi hauskat jutut. Ja sunnuntaina käytiin mun kummipojan 1v synttäreillä. Ihana poika ja niin hienosti jo käveli ♡ ja siellä oli hyvää "pizzaa" :D

Nyt unta kaaliin ja odottamaan aamusta äidin soittoa, missä on mennyt pilkku väärään kohtaan :)
Hyvää yötä ♡

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jaahas...nyt loppu pelleily ja alkoi terveellisempi elämä

Uusi viikko, uudet kujeet :)

Flunssa jatkuu..